top of page
Image by Mike Yukhtenko
blob-haikei (4).png
blob-haikei (4)_edited.png
blob-haikei (2)_edited.png
  • Vukan Ljubojevic

Blockformer je na ETHBelgrade!

Updated: Oct 21, 2023

Beograd, Srbija - 2. do 4. juna 2023.


ETHBelgrade, revolucionarna kripto konferencija, održaće se u Beogradu od 2. do 4. juna 2023. kao deo "Belgrade Blockchain Week"-a. Ovaj trodnevni događaj ima za cilj da okupi izuzetne umove i entuzijaste Ethereum-a i Blockchain-a iz celog sveta, pružajući platformu za deljenje znanja i pokretanje inovativnih ideja koje će zapaliti celokupni ekosistem.


Sa preko 100 govornika, 20 web3 kompanija, 10 investitora, ETHBelgrade obećava da će biti nezaobilazan događaj za sve zainteresovane za potencijal Ethereuma i šire kripto industrije. Ova beogradska inaugurativna konferencija će okupiti preko 1200+ učesnika, pružajući mogućnosti za umrežavanje i saradnju.Organizatori iza ETHBelgrade-a, Reftner, su entuzijastični vizionari koji veruju u transformacionu moć Blockchain tehnologije. Iako je ovo prvo izdanje ETHBelgrade-a, očekuje se da će imati značajan uticaj na kripto industriju. Okupljanjem stručnjaka, entuzijasta i investitora, konferencija ima za cilj da podstakne rast Ethereum ekosistema i podstakne inovacije u industriji.


Lokacija ETHBelgrade konferencije
Lokacija ETHBelgrade konferencije

ETHBelgrade konferencija će trajati od 2. do 4. juna u MTS Dvorani, u samom srcu Beograda, posle koje će početi i ETHBelgrade Hackaton, takmičenje za računarske hakere, koje će trajati od 5. do 7. juna. Karte za konferenciju se mogu kupiti klikom ovde. Kupovinom karte za ETHBelgrade dobijate NFT kartu u vašem kripto novčaniku, kao i QR kod na vaš mejl.

O ETHBelgrade:


Comments


bottom of page