top of page
Image by Mike Yukhtenko
blob-haikei (4).png
blob-haikei (4)_edited.png
blob-haikei (2)_edited.png
  • Vukan Ljubojevic

Vitalik Buterin u Crnoj Gori za EDCON 2023 Konferenciju

Updated: Oct 21, 2023

Ove godine će se u Podgorici, Crnoj Gori, održati najveće okupljanje Ethereum i blockchain zajednica na EDCON 2023 (Community Ethereum Development Conference) izmedju 19. i 23 maja.


Vitalik Buterin, osnivač Ethereum-a
Vitalik Buterin, osnivač Ethereum-a

EDCON 2023 je predstojeća konferencija koja će okupiti najsjajnije umove ETH zajednice kako bi razgovarali o nizu tema, uključujući Blockchain regulativu, sloj 3, decentralizovano društvo, decentralizovano upravljanje i stanje mreže.

Konferencija će sadržati glavne govore, tehničke radionice i panel diskusije, pružajući široke mogućnosti za saradnju i diskusiju.


Renomirani govornici na konferenciji biće Vitalik Buterin, Scott Moore, Primavera De Filipi, Tim Beiko, Barri Vhitehat, Ci Li i mnogi drugi istraživači i rukovodioci Blockchain projekata.


Renomirani govornici konferencije
Renomirani govornici konferencije

Konferencija će takođe održati Ethereum Quorum Day , Community Event Day i Super Demo takmičenje. Za one koji su zainteresovani za kupovinu karte za konferenciju, mogu da je kupe ovde i sa kodom EDCON2023VUKAN da ostvare popust od 10% O EDCON-u Organizovan od strane "Linktime", "De University of Ethereum" i "ETHPlanet", EDCON je neprofitna globalna Ethereum konferencija koja je privukla 10.000+ učesnika, 2.000+ programera, 300+ govornika, 450+ projekata, 400+ pristalica i 300.000+ online pregledaod 2. EDCON je posvećen rastu Ethereum ekosistema, podstičući komunikaciju i interakciju Ethereum zajednica širom sveta. Za više detalja posetite: https://edcon.io Pratite EDCON na Twitteru: https://twitter.com/edcon2023 Pridružite se EDCON Telegram grupi: https://t.me/EDCON2023_official

Comentarios


bottom of page